Donateur of vriend(in) van KoRije

Wij weten dat vele Rijenaren en ook mensen daarbuiten enorm genieten van ons koor. Onze motivatie en enthousiasme nodigt velen uit om ons te volgen bij de diverse optredens.
Zoals iedere vereniging heeft KoRije steun nodig van mensen die ons een warm hart toedragen. Draag jij ons zo’n goed hart toe en wil je ons ondersteunen?

Vanaf 10 euro per jaar kun je donateur worden van KoRije. Meer mag natuurlijk ook! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is jouw bijdrage te storten op onze bankrekening:
NL 05 RABO 0111 922 542 t.n.v. Zanggroep KoRije te Rijen onder vermelding van donateur en jouw eigen naam.

Wij vinden het leuk om mensen om ons heen te hebben die zich als donateur of vriend(in) aan ons willen binden. En……..wij zijn blij met elke bijdrage. 

Indien je dat graag wilt kun je onze nieuwsbrief ontvangen. Je blijft dan altijd op de hoogte van onze activiteiten.
Stuur dan een mail naar secretariaat@korije.nl en geef je naam, adres, woonplaats en e-mailadres door en geef aan dat je graag onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Bij voorbaat onze hartelijke dank.


Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Zanggroep KoRije, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Zanggroep KoRije ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, HEMA, Coolblue, Greetz, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Zanggroep KoRije.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Zanggroep KoRije ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Zanggroep KoRije. Voor jou een kleine moeite, voor Zanggroep KoRije zijn het directe inkomsten.
Je kan hiervoor klikken
* op de banner hiernaast of
* op DEZE link van de KoRije-SponsorKliks-pagina of
* rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan.
Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van Zanggroep KoRije. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Zanggroep KoRije hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

5% korting op pretparken, musea en dierentuinen voor jou!
Kopen via SponsorKliks levert ons dus geld op maar kan jou ook geld besparen.
Gebruik de code SPONSORKLIKS5 als je kaartjes koopt bij Tiqets en je ontvangt 5% korting, daarnaast betaalt Tiqets ook 5% commissie.
De kortingscode is minstens geldig tot 31 december 2024

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Zanggroep KoRije weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Zanggroep KoRije is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Zanggroep KoRije niets op.


Sponsor KoRije bij je online aankopen!