Zanggroep KoRije zondag bij Culturele Dag

Category : Nieuws

Zondagmiddag 17 maart, van 16.40 uur tot 17.10 uur, brengt KoRije de grote zaal in de Boodschap weer aan het swingen tijdens hun deelname aan de Culturele Dag in Rijen. Het is het eerste optreden in 2019 en KoRije heeft er zin in!

“We hebben een vol programma met optredens dit jaar”, aldus voorzitter Jan de Wee. “KoRije doet o.a. mee aan twee korenfestivals en we hebben plannen voor een leuke dinnershow op 7 december. Ook hebben we nog diverse besloten optredens in verschillende verzorgingstehuizen in de omgeving. Maar optreden op het vertrouwde podium van de Boodschap, dat is voor ons altijd heerlijk! We hopen dan ook echt dat er zo laat op de middag nog genoeg publiek in de zaal zal zijn…”

Dat publiek kan dan genieten van een afwisselend half uurtje, met enkele gevoelige popsongs, maar ook vrolijke nummers. Wat natuurlijk niet kan ontbreken in deze tijd is de medley van Queen! En moest je je tijdens het kijken naar de film misschien nog inhouden, in de Boodschap mag je lekker meezingen met deze fantastische nummers.

We zien je graag zondag rond 16.40 uur!

Auteur: Dianne Huijskens


Sponsor KoRije bij je online aankopen!