Zanggroep KoRije op zoek naar Zetjes

Category : Nieuws

Mini-concert in winkelcentrum

Verraste gezichten bij veel mensen die zaterdag rond het middaguur de roltrap van winkelcentrum De Laverije afdaalden. Want onderaan de trap vielen ze middenin een optreden van Zanggroep KoRije. Hun meerstemmig gezongen popsongs vulden het hele winkelcentrum en trokken aardig wat publiek.

KoRije deed mee aan de verenigingsdag die Albert Heijn organiseert om de Zetjesactie onder de aandacht te brengen. En hoe kun je dat beter doen dan lekker samen te zingen! En dat gebeurde ook, even enthousiast als altijd. Op het repertoire stonden 9 liedjes, waarvan twee nieuwe aanwinsten: Zwart Wit en You’re the voice. KoRije studeerde die grotendeels in tijdens de online repetities in de coronaperiode.

Zetjes in de hoed
Tijdens het optreden lag er een hoed op de grond, net zoals bij echte straatmuzikanten. Maar nu voor het doneren van zetjes, want daar draaide het deze dag natuurlijk om. De hoed raakte aardig vol. KoRije is heel blij met elk zetje dat er de komende tijd nog in hun koker terecht komt. Ook stonden er overal bordjes om het zingen te promoten. Samen zingen is leuk en geeft zoveel energie. Het vermindert stress en je wordt er blij van.

Gratis stemtest
Hou jij van zingen? En denk je er wel eens aan lid te worden van een koor? Dan is de timing nu perfect, want KoRije is nog op zoek naar nieuwe leden! Vooral bassen/tenoren en hoge sopranen zijn van harte welkom. Kom een keer geheel vrijblijvend een repetitie bijwonen op maandagavond vanaf 20.15 uur in De Boodschap. Ook biedt KoRije je een gratis stemtest aan, die onze dirigent Ralf bij je afneemt. Zo kom je er op een leuke, ongedwongen manier achter tot welke stemgroep je behoort. En wie weet, zing jij binnenkort lekker met ons mee!


Sponsor KoRije bij je online aankopen!