Terugblik concert ‘Voorjaarskriebels’

Category : Nieuws

In een uitverkochte Boodschap in Rijen hield KoRije op 6 april een prachtig voorjaarsconcert. Naast KoRije zelf traden Close2Vida, drumkorps M.I.P. en Ralf van Dorst op.

Dat KoRije inmiddels een goede naam heeft opgebouwd bleek wel uit de verkochte kaarten: “Al twee weken voor het concert was het uitverkocht.” Dat was al een heel goed begin.
KoRije, toch een amateur club, heeft zelf de gehele organisatie op zich genomen. Veel leden hebben zich met enorm enthousiasme ingezet om deze avond tot een succes te maken.

KoRije presenteerde elk liedje in een andere kooropstelling en sommige met leuke choreo. Voor deze gelegenheid zorgde een combo voor prachtige begeleiding onder leiding van onze eigen pianist Marco Hoogerheide. Het presentatieduo Wilma en Anita praatte het geheel smaakvol aan elkaar.

Het repertoire van KoRije voor deze avond bevatte veel nieuwe liedjes. In het eerste blok zong KoRije vijf nummers die met enorm applaus werden ontvangen. Het enthousiasme spoot van het koor af. De sfeer was gezet.
Daarna zong Ralf van Dorst het liedje ’Lente me’ wat ooit door Toon Hermans is gezongen. Ralf deed dit op zo’n prachtige wijze dat de zaal muisstil was en menigeen er emotioneel van werd. Vervolgens kwam Close2Vida, a capella koor uit Made, ten tonele. Zij verzorgden een prachtig optreden waar bewonderend over gesproken werd. Drumcorps M.I.P. uit Rijen sloot het eerste blok af. Dit optreden verraste iedereen. Met een uitermate grote precisie gaf deze groep een geweldige show weg die eindigde met verlichte trommelstokken op een donker toneel. Echt iets aparts.

Sfeer
In de pauze genoot ieder van een drankje en daarna ging de show weer verder: Na weer 5 mooie nummers van KoRije zong het a capella koor Close2Vida ook nog 5 nummers in hun kwaliteit. Tenslotte sloot KoRije af met nog eens een serie geweldig mooie liedjes. Het enthousiasme van alle optredens sloeg over op het publiek en dat leverde een mooie sfeer op in de zaal. Na afloop werden velen bedankt die voor het slagen van deze avond van belang zijn geweest.

(Kijk voor meer foto’s en filmpjes op de foto en film pagina van de website: ZANGGROEP KORIJE | Foto en Film)


Sponsor KoRije bij je online aankopen!