Publiek gunt KoRije mooi financieel steuntje in de rug

Category : Nieuws

KoRije werd de afgelopen maand rijkelijk bedeeld bij de uitslagen van de twee grote lokale sponsoracties. De Rabobank clubactie leverde de Zanggroep een bedrag van 825 euro op. En de Zetjes actie van Albert Heijn voegde daar afgelopen donderdag nog eens 450 euro aan toe. Een fantastisch bedrag, dat KoRije gaat gebruiken voor de aanschaf van nieuwe arrangementen en voor het bekostigen van optredens.
Voorzitter Jan de Wee was helemaal in zijn nopjes met de uitslagen. “Het is zo fijn te zien hoeveel mensen KoRije met hun stem of met (super)zetjes hebben gesteund. Het levert ons niet alleen een fantastisch geldbedrag op, maar het betekent ook dat mensen onze optredens waarderen en het ons gunnen. Daar ben ik heel blij om. Super bedankt aan al onze fans!”

Kerstoptredens
KoRije is alweer geruime tijd bezig met het repeteren van het kerstrepertoire, waaraan dit jaar de indrukwekkende medley ‘Christmas on Broadway’ is toegevoegd. In december vinden er, zoals elk jaar, weer enkele kerstoptredens plaats in zorgcentra en bij de dagopvang. Ook geeft KoRije acte de présence op de Kerstmarkt in Dongen, in de late middag (16.30 en 17.30 uur) van zaterdag 14 december.

Auteur: Dianne Huijskens


Sponsor KoRije bij je online aankopen!