Met KoRije in Kerstsfeer

Category : Nieuws

Zondagmiddag 17 december is het weer zover: dan vult KoRije de Maria Magdalena kerk in Rijen met prachtige en vrolijke kerstklanken! Het Kerstconcert is in twee blokken verdeeld, waarin KoRije Nederlandse en Engelse kerstliedjes afwisselt met mooie, rustige popsongs. In de pauze is er koffie, thee en glühwein met kerstbrood te koop. Het concert begint om 14.00 uur, deur gaat om 13.30 uur open.

KoRije repeteert al enkele maanden voor dit Kerstconcert. “Wij zingen al kerstliedjes als de temperaturen nog zomers zijn en we in korte broek naar de repetitie komen”,  grapt voorzitter Jan de Wee. Die tijd heeft het koor vooral nodig voor het instuderen van nieuwe kerstnummers, zoals dit jaar het vrolijke ‘Bring me love this Christmas’ van John Legend.

Het kerstconcert is gratis te bezoeken. “We hopen dat we, net als vorig jaar, weer voor veel publiek kunnen optreden”, zegt Jan. “Het is voor ons fantastisch om te zingen in de mooie akoestiek van de kerk. En het wordt nog mooier als veel mensen daarvan meegenieten. Een betere manier om alvast in de kerstsfeer te komen is er niet.”

Dus graag tot zondagmiddag 17 december!


Sponsor KoRije bij je online aankopen!