Lage én hoge zangstemmen van harte welkom bij Zanggroep KoRije

Category : Nieuws

Hou je van zingen? En lijkt het je leuk om dat samen met een enthousiaste groep andere mensen te doen? Dan is het nu de perfecte tijd om eens kennis te maken mat Zanggroep KoRije! Wij zijn op zoek naar nieuwe leden, om de stemgroepen in de lagere regionen (bassen en tenoren) te versterken. Ook kunnen we nog enkele hoge vrouwenstemmen (sopranen) gebruiken om de balans binnen ons koor optimaal te maken.

Wie zijn wij?
KoRije is een enthousiast koor uit Rijen dat met veel plezier en passie, een gevarieerd repertoire brengt van Engels- en Nederlandstalige popsongs en musicalliedjes. Onder de bezielende leiding van dirigent Ralf van Dorst-van der Sanden heeft KoRije de afgelopen jaren de lat steeds hoger gelegd. Zo wordt er bij optredens zonder map gezongen en hebben sommige nummers een kleine choreografie.

Sfeer proeven op repetitie
Wij repeteren elke maandagavond van 20.15 uur tot 22.15 uur in Cultureel Centrum De Boodschap. Je bent van harte uitgenodigd om eens een keer als bezoeker een repetitie bij te wonen. Zo krijg je een goed beeld van hoe zo’n repetitie in zijn werk gaat, wat er van de leden verwacht wordt aan voorbereiding, maar vooral ook hoe leuk de sfeer is. Naast het serieus goed  oefenen, hebben we samen ook veel lol. We worden ondersteund door twee geweldige professionals, beiden dertigers. Onze dirigent Ralf van Dorst-van der Sanden is een echt theaterdier en een enorm fijne inspirator. Telkens weer weet hij ons op een leuke manier uit te dagen onze grenzen te verleggen. Onze fantastische pianist Marco Hoogerheide is een muzikaal talent. Veel van de arrangementen die wij zingen, zijn van zijn hand.

Stemtest
Lijkt het je, na het bijwonen van een repetitie, leuk om lid te worden van KoRije, dan zal dirigent Ralf een stemtest met je doen. Zo kan hij bepalen of je qua zangniveau in ons koor past en welke stemgroep het meest geschikt is voor jou. Ons gehele repertoire is ingezongen per stemsoort en via Dropbox toegankelijk. Nieuwe leden kunnen hierdoor snel en gemakkelijk de liedjes thuis oefenen in hun eigen partij.

Wilt je een keer sfeerproeven tijdens een repetitie, stuur dan een mailtje naar secretariaat@korije.nl. Hopelijk tot snel!

 


Sponsor KoRije bij je online aankopen!