KoRije treedt, voor het eerst sinds 18 maanden, op bij Boerenfair

Category : Nieuws

Op zondag 29 augustus is het zover! Dan treedt KoRije voor het eerst sinds 18 maanden weer op tijdens de Boerenfair, een buitenevenement bij de Jacobushoeve aan de Steenovensebaan 29 in Dorst.

“We kijken er zo naar uit om eindelijk weer eens voor publiek te kunnen zingen”, vertelt voorzitter Jan de Wee. “Het is ook best spannend, zo’n eerste optreden na lange tijd. We hebben liedjes gekozen die we al langer op het repertoire hebben staan en waar we ons zeker over voelen. Ook al moeten we onderling nog afstand houden, we gaan er een swingend muzikaal feestje van maken, met hopelijk veel publiek!”

Tijdens de Boerenfair maakt het publiek kennis met oude ambachten zoals brood bakken, paling roken, bijen houden, schapen drijven en het oogsten en bewerken van het land met trekpaarden. Voor jong en oud zijn er veel leuke activiteiten.

KoRije luistert dit traditionele oogstfeest op met optredens in twee tijdvakken: van 11.15 tot 11.45 uur en van 12.15 tot 12.45 uur. Mis het niet en kom lekker meezingen met hits als Angels, Arcade, Jolene en nog veel meer!


Sponsor KoRije bij je online aankopen!