KoRije straalt op podium van CC De Boodschap

Category : Nieuws

Tijdens de Open Dag van CC De Boodschap luisterde Zangroep KoRije de boel muzikaal op met een enthousiast en sprankelend optreden in de grote zaal.

Het was weer als vanouds genieten voor het publiek én voor de koorzangers zelf. Eindelijk weer eens samen optreden op de plek waar zoveel mooie herinneringen liggen. En zonder anderhalve meter afstand van elkaar te hoeven houden.

Nieuwe nummers
KoRije bleef gedurende de coronaperiode wekelijks online repeteren. In die tijd werden enkele nieuwe nummers ingestudeerd. ‘You’re the voice’ is zo’n nieuwe aanwinst op het repertoire. KoRije bracht het afgelopen zondag voor het eerst ten gehore, samen met ‘gouwe ouwe’ als Jolene, Angels, Raise your glass en het swingende sluitstuk Go like Elijah.

Op het podium en in het KoRije kraampje waren handgeschreven tekstjes te zien als ‘Zingen is gezond’, ‘Zingen vermindert stress’ en ‘Zingen is gezellig’. Het koor is namelijk op zoek naar nieuwe leden, met name voor de lagere stemgroepen: tenoren en bassen. Ook de hoge sopranen kunnen nog versterking gebruiken.

Gratis stemtest
Hou je van zingen? En denk je er wel eens aan lid te worden van een koor? Kom dan een keer geheel vrijblijvend een repetitie bijwonen op maandagavond vanaf 20.15 uur in De Boodschap. Ook biedt KoRije je een gratis stemtest aan, die onze dirigent Ralf bij je afneemt. Zo kom je er op een leuke, ongedwongen manier achter tot welke stemgroep je behoort. En wie weet, sta jij binnenkort met KoRije op het podium de sterren van de hemel te zingen!

Zetjesactie
Een volgend optreden van KoRije staat gepland op zaterdag 9 oktober om 12 uur. Dan treedt KoRije op in winkelcentrum De Laverije om de Zetjesactie van AH luister bij te zetten. Hopelijk tot dan!


Sponsor KoRije bij je online aankopen!