KoRije organiseert grandioos 3 Koren Concert

Category : Nieuws

Drie enthousiaste koren staan op zaterdagavond 29 oktober garant voor een onvergetelijke, muzikale avond in De Boodschap. Ons ‘eigen’ KoRije heeft twee andere Brabantse koren uitgenodigd om samen het publiek te laten genieten van een afwisselend programma, waar het plezier vanaf spat. Van Franse chansons tot lekkere, keiharde rock. En natuurlijk ook de pop- en musicalnummers van KoRije zelf.

“We zijn dit al heel lang van plan”, vertelt KoRije voorzitter Jan de Wee. “Maar corona gooide twee jaar lang roet in het eten. Gelukkig kunnen we nu doorpakken en zijn we volop bezig met de voorbereidingen en repetities voor deze swingende avond.”

De twee gastkoren zijn ‘Si on chantait’ uit Breda en de mannenformatie Metallikoor uit Nieuwkuijk. “Twee totaal verschillende koren”, aldus Jan. “Het ene koor keer zingt bekende Franse chansons, terwijl het andere koor bestaat uit echte rockers die gouwe ouwe rocknummers ten gehore brengen. Voeg daarbij nog de popnummers van KoRije en je hebt een zeer afwisselend en leuk programma.”

Hier wil je bij zijn!
De kaartverkoop voor dit muzikaal spektakel loopt via KoRije. Een kaartje kost € 12,50 inclusief pauzedrankje. Stuur een mail met daarin het aantal kaarten dat je wilt bestellen naar 3korenconcert@gmail.com.

Tijdens het KoRije optreden voor de Zetjesactie van Albert Heijn, op 8 oktober 2022 om 12.30 uur in winkelcentrum Laverije, kunnen ook kaarten gekocht worden in het winkelcentrum.

KoRije tijdens het korenfestival in Rotterdam

Sponsor KoRije bij je online aankopen!