KoRije on tour naar Middelburg en Rotterdam (en jij kan mee!)

Category : Nieuws

Persbericht:

Maar liefst twee korenfestivals staan er in juni op de agenda van KoRije. Op zondag 5 juni doet het koor mee aan het zangevenement VOLkoren in het sfeervolle Middelburg. En op zaterdag 18 juni geeft KoRije acte de presence in Rotterdam, de stad van het songfestival! Daar vindt het Rotjekoor festival plaats. Voor beide tripjes heeft KoRije een bus gehuurd om de zangers te vervoeren. Er zijn nog enkele zitplaatsen beschikbaar, voor mensen die een dagje uit tegen een aantrekkelijke vervoersprijs wel zien zitten.

Lekker struinen door Middelburg of Rotterdam, waar op veel podia volop wordt gezongen. Maar wil je liever winkelen, een museum bezoeken of op een terrasje neerstrijken, dan kan dat natuurlijk ook. Beide steden hebben genoeg te bieden om een leuke dag door te brengen. Voor 16 euro per persoon  reis je heen en weer in een comfortabele bus. De opstapplek voor de trip naar Middelburg is bij Dining Plaza Rijen, om 9 uur. De bus naar Rotterdam vertrekt op 18 juni eveneens om 9 uur bij De Boodschap. De terugreis in beide steden begint rond 17-17.30 uur.

Lekker een dagje uit?
Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar KoRije bestuurslid ansjansen1960@ziggo.nl. Voor Middelburg zijn momenteel nog 6 zitplaatsen beschikbaar en voor Rotterdam 10. Wees er snel bij, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Voorbereiding
Ondertussen bereidt KoRije zich grondig voor op de aanstaande optredens. Er zijn extra choreo repetities voor het instuderen van de pasjes en bewegingen, die het koor op de grote podia in Middelburg en Rotterdam weer kan uitvoeren. Enkele weken geleden kon KoRije al warm draaien voor eigen publiek, tijdens het Lenteconcert in een goed gevulde kerk. De vele positieve reacties na afloop waren hartverwarmend. KoRije gaat alles uit de kast halen om ook tijdens de korenfestivals de harten van het publiek te raken. En misschien wel met jou als getuige!

KoRije tijdens het Lenteconcert op 15 mei


Sponsor KoRije bij je online aankopen!