KoRije houdt Garage Sale: mooie spullen voor lage prijs

Category : Nieuws

Afgelopen zaterdag was het al een komen en gaan van mensen bij de garage van KoRije-koorlid Bertha Dijkstra. Koorleden brachten mooie spullen, veel zelfs nog nieuw in de verpakking, die ze al lange tijd verzamelden om tijdens de KoRije Garage Sale van 10 april te verkopen. De opbrengst is voor de KoRije-kas. Het koor doet er van alles aan om zondag veel bezoekers te trekken.

Zo wordt de garage omgetoverd tot een echte winkel. De spullen staan mooi uitgestald op rekken of tentoongesteld onder de partytent op de lange oprit. “We hebben bij eerdere garageverkopen gemerkt dat mensen dat echt waarderen en verbaasd zijn hoe mooi geordend we alles aanbieden”, aldus Bertha. “We hebben ook dit jaar echt weer heel mooie spullen in de verkoop, waarmee we onze slogan ‘Exclusiviteit voor een lage prijs’ opnieuw eer aan doen. Van keukenapparatuur tot serviesgoed, van woonaccessoires tot muurdecoraties, van kantoorbenodigdheden tot tuinmaterialen en nog veel meer. We hebben bovendien een prachtige verzameling handgemaakte kunstvoorwerpen voor spotprijzen. Dus als je nog een bijzonder cadeau voor iemand zoekt, moet je zeker langskomen!”

Kleedkamer
Ook voor mooie tweedehands (merk)kleding en schoenen kun je bij de KoRije garage goed terecht. Er zijn zelfs diverse galajurken in de aanbieding. Aan alles is gedacht. De kleding hangt mooi overzichtelijk op haakjes aan kledingrekken en er is gelegenheid om te passen.

Loterij
Ook dit jaar organiseert KoRije weer een Garage Sale Loterij met verschillende prijzen, zoals drie gratis privé-zanglessen van dirigent Ralf, een bijzonder kunstvoorwerp en vijf gratis autowasbeurten. Bezoekers kunnen zelf aangeven voor welke prijs ze mee willen dingen. Een lot kost 1 euro en je mag natuurlijk zo vaak meedoen als je wilt. De trekking vindt plaats op maandagavond 11 april tijdens de koorrepetitie. Winnaars worden daarna op de hoogte gesteld.

Optreden
Als een koor iets organiseert, mag een optreden natuurlijk niet ontbreken! Daarom trakteert KoRije de bezoekers om 12.30 uur op een aantal leuke, nieuwe liedjes uit hun repertoire. Lekker even samen zingen op de oprit bij de buren. “We hebben er allemaal weer veel zin in”, vertelt Bertha. “We hebben goede herinneringen aan de gezelligheid en de leuke sfeer van vorige keren. We hopen dat veel mensen langskomen bij onze garage, zodat we aan het einde van de dag een mooie opbrengst hebben voor onze koorkas. Dus graag tot ziens op zondag 10 april in onze KoRije garage!”

Net als op deze foto uit 2018 is de KoRije-garage ook dit jaar weer volgestouwd met mooie spullen!

Sponsor KoRije bij je online aankopen!