KoRije Garage Sale: heel veel mooie spullen voor een lage prijs

Category : Nieuws

Zondag 16 april, Garage Verkoop, Pastoor Oomenstraat 24

Een prachtige verzameling spullen, een loterij én een optreden! Zanggroep KoRije haalt weer alles uit de kast om komende zondag goed voor de dag te komen bij de jaarlijkse Garage Sale. Net als bij eerdere edities stelt koorlid Bertha Dijkstra haar ruime garage beschikbaar. “We hebben weer heel veel leuke spullen in de aanbieding!”

De garage wordt omgetoverd tot een echte winkel. De spullen staan mooi uitgestald op rekken of tentoongesteld onder de partytent op de lange oprit. “We hebben bij eerdere garageverkopen gemerkt dat mensen dat echt waarderen en verbaasd zijn hoe mooi geordend we alles aanbieden”, aldus Bertha. “We hebben ook dit jaar echt weer mooie en kwalitatief goede spullen in de verkoop. Van keukenapparatuur tot serviesgoed, van woonaccessoires tot muurdecoraties, van plantenstekjes tot tuinmaterialen en nog veel meer. We hebben bovendien een aantal leuke spullen die door koorleden zelf zijn gemaakt. Het aanbod is weer heel divers en we doen hiermee onze slogan ‘Exclusiviteit voor een lage prijs’ opnieuw eer aan.”

Loterij
Ook dit jaar organiseert KoRije weer een Garage Sale Loterij met verschillende leuke prijzen. Bezoekers kunnen zelf aangeven voor welke prijs ze mee willen dingen. Een lot kost 1 euro en je mag natuurlijk zo vaak meedoen als je wilt. De trekking vindt plaats op maandagavond 17 april tijdens de koorrepetitie. Winnaars worden daarna op de hoogte gesteld.

Optreden om 12.30 uur
Als een koor iets organiseert, mag een optreden natuurlijk niet ontbreken! Daarom trakteert KoRije de bezoekers om 12.30 uur op een aantal mooie pareltjes uit hun repertoire, inclusief een paar gloednieuwe nummers. Lekker even samen zingen op de oprit bij de buren! “We hebben er allemaal weer veel zin in”, vertelt Bertha. “Voor ons koor is dit een van de gezelligste dagen van het jaar. Lekker ongedwongen en in een leuke sfeer hopen we weer veel mensen te verwelkomen in onze garagewinkel. Met aan het einde van de dag een mooie opbrengst voor onze koorkas.”
Dus graag tot ziens op zondag 16 april in onze KoRije garage!

(Auteur: Dianne Huijskens)


Sponsor KoRije bij je online aankopen!