KoRije & Co hebben nu al de Voorjaarskriebels

Category : Nieuws

Bij KoRije hebben ze dit jaar al heel vroeg de lente in het hoofd. Het koor is al maanden volop aan het repeteren voor hun Voorjaarskriebels-concert op 6 april in De Boodschap. Dan trakteren ze het publiek op een avondvullende muzikale lente-uitbarsting. Dat doen ze niet alleen: ze hebben een aantal muzikale vrienden uitgenodigd, die samen garant staan voor een afwisselend en bruisend voorjaarsconcert.

Eén van die muzikale vrienden is Close-2-Vida, een close harmony zanggroep uit Made, die zonder begeleiding van instrumenten zingt. KoRije heeft hen leren kennen tijdens het VOLkorenfestival in Middelburg, waar ze beiden al een aantal jaren aan meedoen. Elke keer genieten ze daar weer van elkaars optredens. Ze kijken ernaar uit nu eens samen een concert te kunnen doen. Close-2-Vida zingt, net als KoRije, liedjes uit het populaire popgenre.

Een optreden van een heel andere orde wordt deze avond verzorgd door het M.I.P. Drumcorps. Dit is een kleine groep fanatieke slagwerkers die voor de pauze, in 10 minuten, een geweldige show neerzet.

De hoofdrol tijdens het Voorjaarskriebels-concert is natuurlijk voor KoRije zelf. Zij laten deze avond een aantal nieuwe liedjes tot bloei komen. En natuurlijk kan het publiek ook heerlijk genieten van hun ‘gouwe ouwe’ repertoire. De kleine choreografieën bij veel bestaande liedjes zijn opgepoetst in de voorjaarsschoonmaak, zodat alles er weer lekker fris uitziet. Er worden zelfs extra repetitiemiddagen ingelast om deze nieuwe choreo nog meer glans te geven.

Ook zijn er die avond twee mooie solo-optredens van Lotte Vermeer en van dirigent Ralf van Dorst- van der Sanden.

Genoeg ingrediënten dus om met een heerlijke muzikale avond de lente in te luiden. Gaat het bij jou ook al kriebelen? Bestel dan snel je kaarten door een mail te sturen naar korije2024@gmail.com. Of koop je kaarten bij Bruna in Rijen.


Sponsor KoRije bij je online aankopen!