KoRije bouwt klein feestje in Laverije

Category : Nieuws

Afgelopen zaterdag was KoRije actief tijdens de AH verenigingsdag in winkelcentrum Laverije. Daar gaf het koor de gezellige sfeer nog een extra zetje met een vrolijk optreden van een half uur. Onderaan de roltrap bracht KoRije zeven nummers ten gehore, als altijd onder de enthousiaste leiding van dirigent Ralf van Dorst – van der Sanden.

Het koor had er zin in! “Optreden in ons eigen dorp is extra leuk, met zoveel bekenden die komen kijken”, aldus Dianne Huijskens, die het optreden aankondigde. Zij wees het toegestroomde publiek ook op het ‘mobiel verkooppunt’, koorlid Plien. Bij haar konden mensen kaarten kopen voor het 3 Koren Concert, dat KoRije op zaterdagvond 29 oktober organiseert in De Boodschap. Het belooft een leuke, afwisselende avond te worden, met popsongs, lekkere rock en Franse chansons.

Maar ook in het winkelcentrum vermaakte KoRije, begeleid door pianist Marco Hoogerheide, het publiek met hun liedjes. Er werd volop meegezongen, terwijl het koor door Het Land van Maas en Waal marcheerde. Ook bij de nummers Jolene en Angels liet het publiek zich horen. Het ‘regende’ kortstondig tijdens Africa en bij het swingende slotnummer ‘I’ve got the music in me’ gingen de KoRijenaren lekker uit hun dak.

Dank aan Albert Heijn voor de goede organisatie en dank aan iedereen die KoRije steunt met Zetjes!


Sponsor KoRije bij je online aankopen!