KOM Korenfestival Oosterhout

Category : Nieuws

Optredens in Oosterhout en winkelcentrum Rijen

KoRije laat van zich horen!

Afgelopen zaterdag was Zanggroep KoRije present bij het KOM Korenfestival in Oosterhout, waar ruim 50 koren uit het hele land acte de presence gaven. Een korenfestival zo dichtbij huis: dat wilde KoRije wel een keer meemaken!

Om 11 uur ging het van start in de sfeervolle foyer van Theater De Bussel. KoRije had een leuk gevarieerd repertoire gekozen, waarbij uitbundige liedjes als Raise your glass en Rhythm of Life werden afgewisseld met meer serieuze, maar oh zo mooi gezongen, nummers als Anthem en May it be. Het podium was iets te klein, dus marcheren door het Land van Maas en Waal was er helaas niet bij. Maar dat mocht de pret niet drukken, want de medley van Boudewijn de Groot werd volop meegezongen door het publiek. Een warm en langdurig applaus viel ons ten deel.

Het tweede optreden was in een heel andere setting: bij zorgcentrum Oosterheem zong KoRije voor de bewoners hetzelfde repertoire tijdens het middageten.

Optreden in winkelcentrum De Laverije

Komende zaterdag 5 oktober laat KoRije opnieuw van zich horen, dit keer ‘op eigen bodem’. In het kader van de Zetjesactie van Albert Heijn treedt de Zanggroep om 11 uur op in het winkelcentrum. Heb je zin om tijdens of na het boodschappen doen even gezellig met ons mee te zingen, zorg dan dat je ons niet mist. En wat zou het leuk zijn als je ons optreden wilt belonen met een zetje in de KoRije-koker!

Hopelijk tot zaterdag, 5 oktober om 11 uur!

Auteur: Dianne Huijskens


Sponsor KoRije bij je online aankopen!