Kom in Kerstsfeer met KoRije

Category : Nieuws

18 december, 14.00 uur: Kerstconcert in M. Magdalena kerk

Op zondagmiddag 18 december geeft KoRije een Kerstconcert in de Maria Magdalena kerk in Rijen. Verdeeld over twee blokken zingt KoRije sfeervolle en vrolijke kerstliedjes in diverse talen, afgewisseld met mooie, rustige popsongs. In de pauze is er koffie en thee met een versnapering te koop. Je kunt dan ook even snuffelen bij de kraampjes van de kleine kerstmarkt in kerk. Het concert begint om 14.00 uur, maar de deur gaat al om 13.30 uur open.

Na het succesvolle 3 Koren Concert, eind oktober in CC De Boodschap, is KoRije vol aan de bak gegaan met het repeteren en vervolmaken van het kerstrepertoire. “Wij leggen de lat voor onszelf altijd hoog”, vertelt dirigent Ralf van Dorst – van der Sanden. “Of we nu een traditioneel kerstliedje als “Stille Nacht’ zingen of de vrolijke, meerstemmige medley ‘Christmas on Broadway’, het moet allemaal klinken als een klok!”

En klinken… dat zal het zeker met die mooie akoestiek in de kerk. KoRije nodigt dan ook iedereen uit om het concert gratis te bezoeken en samen te genieten van een sfeervol optreden. Een betere manier om alvast in de Kerstsfeer te komen, is er niet.

Dus graag tot zondagmiddag 18 december om 14.00 uur in de kerk in Rijen!


Sponsor KoRije bij je online aankopen!