Bewoners Sint Franciscus genieten volop

Category : Nieuws

ZANGGROEP KORIJE TE GAST IN GILZE

Om de bewoners van zorgcentrum Sint Franciscus in Gilze op een gezellige middag te trakteren, trad Zanggroep KoRije uit Rijen er maandagmiddag 7 november op voor een volle aula.

De bewoners hadden er zin in. De gezichten van de mensen vertoonden een glimlach en om half drie begon het optreden. Hoewel het genre veel Engelstalig was, waren de liedjes voor velen herkenbaar. En natuurlijk waren er ook Nederlandse nummers die men mee zong zover als dat kon. De stemming zat er heel goed in. Het koor straalde een enorm enthousiasme uit en had er echt zin in om voor dit dankbare publiek op te treden. “Wat een leuke dirigent heeft dit koor”: dirigent Ralf van Dorst had duidelijk de harten gestolen. Hij betrok iedereen erbij. Vertelde wat over de liedjes en dirigeerde niet alleen het koor maar ook de hele zaal.

Na een half uur was het pauze. Ieder werd getrakteerd op koffie of thee met een heerlijke vruchtenflap.
Na de pauze ging het koor verder en de bewoners straalden helemaal. Ze genoten met volle teugen. Afgesloten werd met een medley van Boudewijn de Groot. Nou, dat ging er wel in. De hele zaal klapte en zong mee. En aan alles komt een einde. Ook aan deze fijne middag. KoRije heeft met heel veel plezier deze middag verzorgd voor de bewoners van St. Franciscus. “Volgend jaar weer?” werd er geroepen toen KoRije weer naar Rijen vertrok.
Aan KoRije zal dat niet liggen!


Sponsor KoRije bij je online aankopen!