Afsluiting ongewoon koorseizoen 2020-2021

Category : Nieuws

Gisteravond hebben wij ons koorseizoen afgesloten. Ondanks alles hebben we, met behulp van Zoom en Dropbox, het hele jaar door gerepeteerd en zelfs een paar superleuke, nieuwe nummers ingestudeerd. De laatste 6 weken mochten we weer samen binnen repeteren. Gisteravond hadden we onze traditionele ‘verzoeknummerrepetitie’. Iedereen had van tevoren 3 favoriete nummers doorgegeven, zodat er een ranglijst ontstond n.a.v. het aantal stemmen dat elk lied had gekregen. We zijn begonnen met de nummers met het laagst aantal stemmen en eindigden om half 11 met het nummer dat de meeste stemmen had gekregen. Een heerlijk avondje zingen dus!

Na afloop was het tijd voor een drankje met de inmiddels traditionele bitterbal. Ook kregen alle koorleden een ‘opkikkertje’ in de vorm van een bon voor een gratis ijsje bij Everything Sweet en een kikker uit de verzameling van Mariëlle, van wie we in april onverwacht afscheid moesten nemen.

Wij kijken nu alweer uit naar het nieuwe koorseizoen, wat we in gaan luiden met 2 optredens tijdens de Jacobushoeve Boerenfair op 29 augustus. Hierover later meer.

WIJ WENSEN IEDEREEN EEN HELE FIJNE VAKANTIE!


Sponsor KoRije bij je online aankopen!