Zingen geeft energie en maakt blij. Zeker als je het samen met anderen doet. Hou jij van zingen en lijkt het je leuk om lid te worden van een enthousiast koor? Kom dan eens, geheel vrijblijvend, kennismaken met Zanggroep KoRije! Wij zijn vooral heel blij met nieuwe mannen, om onze bas- en tenorsectie te versterken. Voor nieuwe vrouwelijke koorleden hanteren wij een maximale leeftijdsgrens van 60 jaar.

Repetities
Wij repeteren elke maandagavond van 20.15 uur tot 22.15 uur in Cultureel Centrum de Boodschap in Rijen. Wil je een keer sfeer komen proeven, stuur dan even een mailtje naar secretariaat@korije.nl. Wij zorgen dan dat er iemand klaar staat om je welkom te heten en wegwijs te maken.

Stemtest
Als je daarna besluit om lid te worden, dan zal de dirigent een stemtest met je doen. Zo kan hij bepalen of je qua zangniveau in ons koor past en welke stemsoort het meest geschikt is voor jou. Je ontvangt dan een map met het gehele KoRije repertoire. Ook krijg je toegang tot onze Dropbox. Hier vind je o.a. de repetitieschema’s, de choreografiebeschrijvingen en alle ingezongen versies van onze liedjes per stemsoort. Dit maakt het oefenen thuis een stuk gemakkelijker.

Contributie
De contributie bedraagt € 186,00 per jaar. Dit bedrag mag gespreid (verdeeld over vier of twee periodes) of in één keer betaald worden.


Sponsor KoRije bij je online aankopen!