Klik op de foto’s voor een grotere weergave

2019

Op zaterdag 5 oktober hebben we heerlijk gezongen in winkelcentrum De Laverije i.v.m. de Zetjesactie. Enthousiast publiek en veel leuke reacties.

Een impressie van onze optredens tijdens het korenfestival in Oosterhout op 28 september. We hebben gezongen in theater De Bussel en in zorgcentrum Oosterheem.

Door de locatie en de temperatuur werd ons kooruitje 2019 op 24 augustus een tropische belevenis. We genoten van Siertuin Den Overkaent in Gilze en vermaakten ons met een tuinquiz en een muziekquiz. Tot slot werden we verwend met een heerlijk buffet.

Voor het tweede jaar op rij mochten we optreden in Lutske’s theetuin tijdens Rijen Ruikt op 16 juni. In twee blokken van een half uur hebben we 13 nummers ten gehore gebracht. Heerlijk om te doen voor een enthousiast publiek.

Dinsdag 28 mei: Wat was het leuk om op te treden voor de mensen van het St. Franciscus in Gilze. Na afloop was het gezellig napraten met ons publiek, waaronder ook familie en bekenden van KoRije-leden.

Inzingoefening met ons publiek in het St. Franciscus.

Zaterdag 11 mei: 3x een half uur optreden op verschillende locaties tijdens het korenfestival in Alphen aan den Rijn.

Op 12 april hebben we de bewoners van zorginstelling Vita in Rijen een muzikale middag bezorgd.

Heerlijk zingen voor een volle zaal tijdens de Culturele Dag in De Boodschap in Rijen op 17 maart.


2018

Hartverwarmend om in de aanloop naar Kerst mensen te verblijden met ons kerstrepertoire! Een impressie van onze optredens in december 2018.

Zingen in Lutske’s prachtige Theetuin tijdens Rijen Ruikt op 10 juni 2018.

Altijd zo leuk om aan deel te nemen: het VOLkoren festival in Middelburg op 3 juni 2018.


Bij de KoRije Garage Sale op 15 april 2018 kregen de bezoekers een mini concert cadeau.

Popkor’n festival in Dongen op 7 april 2018.


2017

Wat was dat een geweldig verjaardagsfeestje! Ons jubileumconcert ‘Thank you for the music’ op 3-11-2017 ter ere van ons 30-jarig bestaan.


Sponsor KoRije bij je online aankopen!

Optredens